Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Ladataan Tapahtumat

Tulevia tapahtumia

Kuljetukseen, logistiikkaan, liikenteeseen ja autoiluun liittyviltä aloilta

Kuljetus & Logistiikka -lehti osallistuu vuosittain laajasti myös logistiikka-alan toimintaan, kuten messuille. Löydätkin meidät monista tapahtumista ympäri maata, oli kyseessä sitten kuljetustapahtuma, alihankintamessut tai koko perheen power truck show. Seuraa sivuillamme päivittyvää listaa kuljetukseen ja logiistiikkaan liittyvistä tapahtumista.

syyskuu 2017

Alihankinta 2017

26. syyskuuta - 28. syyskuuta
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20
Tampere, 33900 Suomi
+ Google Map

Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin. Onko sinulla varaa jättää nämä kolme päivää hyödyntämättä?

Lue lisää »
lokakuu 2017

Logistics & Distribution Helsinki 2017

11. lokakuuta - 12. lokakuuta
Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1
Helsinki, 00520 Suomi
+ Google Map

Sisälogistiikka-tapahtuma on nyt Logistics and Distribution. Kaksi kertaa järjestetty Sisälogistiikka -ammattitapahtuma on uudistunut ja nyt laajennettu kohderyhmä käsittelee myös lähijakelua sekä aitojen ulkopuolella tapahtuvaa logistiikkaa. Kahden tehokkaan päivän aikana Logistics & Distribution Helsinki 2017 kattaa mielenkiintoisimmat sisälogistiikan palveluntarjoajat, materiaalin käsittelyn uutuudet ja ratkaisut jakeluun.   Tuttuun tapaan, samassa tilassa ja samaan aikaan järjestetään pakkausalan yhteen kokoava Empack Helsinki 2017. Edellisellä kerralla tapahtumat keräsivät vierailemaan yhteensä 7322 alan ihmistä.

Lue lisää »

+ Export Events
 

Yhteistyössä

    Huvix.fi Keskuskauppakamari – Ansiomerkit.fi Victor Ek Yara – Ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristön suojeluun Rausteel Turun Satama – Port of Turku Logistikas – Ratkaisuja helppoon hallintaan Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva Viking Line Konetori