Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Lehden lukijaprofiili 2016

 

Kuljetus & Logistiikka -lehden lukijat ovat pääsääntöisesti maamme suurimmissa kaupungeissa sekä logistiikan kiintopisteissä asuvia, yli 30 vuotiaita alansa ammattilaisia.


 

 

Lehden lukijoista tällä hetkellä 59% koostuu miehistä, ja 41% lukijoista on naisia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään lehden sisältöä niin, että voimme tarjota kaikille mielenkiintoista luettavaa, tasapuolisesti.

Sukupuoli:
 

Lukijakunta jakautuu melko tasaisesti moneen ikäryhmään. Suurimman ikäryhmän kuitenkin muodostavat yli 30 vuotiaat lukijat. Merkittävän osan lukijoista muodostaa myös yli 45 vuotiaat.

Ikäryhmät:
 

Maantieteellisesti suurin yksittäinen alue on pääkaupunkiseutu, josta tulee 35% lehden lukijoista. Muuten lukijakunta jakautuu melko tasaisesti suurimpaan osaan maata, lähes suorassa suhteessa alueiden väkilukuun.

Sijainti:
 

Tällä hetkellä verkkolehteä ja sivustoa luetaan pääsääntöisesti perinteisillä tietokoneilla. Mobiililaitteiden sekä taulutietokoneiden osuus on kuitenkin tasaisessa nousussa, ja tavoitteenamme on saavuttaa yhä enemmän mobiilikäyttäjiä. Pyrimme siis jatkossakin kehittämään lehteä sekä palveluita yhä enemmän digitaalisen median tarpeita vastaamaan, niin mainostajille kuin lukijoille.

Laitteet:
 
 

Yhteistyössä

    ADR Koulutus Timo Kallionpää Victor Ek Yara – Ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristön suojeluun Rausteel Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva Viking Line